Ontspanningsmassage Delft

In periodes van stress en drukte kan een ontspanningsmassage dé manier zijn om even helemaal tot rust te komen.

Spanning en stress zijn niet altijd te voorkomen. Wel is het van belang om dit tijdig te signaleren en in actie te komen, voordat de situatie uit de hand loopt en zich klachten zullen gaan ontwikkelen.

Een langdurige blootstelling aan stress kan vervelende gevolgen hebben. Waar de een bij stress nekklachten zal ontwikkelen, kan een ander slecht gaan slapen of zich onrustig voelen.

Bij personen die het lastig vinden om de stress op lichaam en geest zelf onder controle te krijgen, kan deze vorm van ontspanning net even het zetje geven dat nodig is.

Ontspanningsmassage Delft kan op meerdere manieren worden gegeven, waardoor het mogelijk is om de het lichaam en de geest goed tot rust te laten komen. Bij een ontspanningsmassage kan worden gedacht aan onder meer:

  • massage van het hoofd- nek- en schoudergebied
  • voetreflex massage
  • massage van de energiebanen (meridianen)
  • polariteits massage

Tijdens een ontspanningsmassage vindt het masseren wat oppervlakkiger plaats, namelijk in de buitenste lagen van de spieren. Voor een holistische aanpak is het nodig dat lichaam en geest in balans zijn. Als het lichaam ontspant door de ontspanningsmassage Delft, zal de geest automatisch ook tot rust komen.

De ontspanningsmassage is geschikt om toe te passen bij mensen die gebukt gaan onder:

  • (chronische) pijn
  • hoofdpijn en migraine
  • pijn in nek, hoofd en schouders
  • rugpijn
  • verstijfde of pijnlijke spieren

Langdurig rondlopen met klachten en ongemak zal je klachten alleen maar doen toenemen. Bij rugpijn zal je waarschijnlijk proberen de pijn te compenseren door een andere houding aan te nemen. Dit brengt vaak weer andere problemen met zich mee, omdat je een houding gaat aannemen die niet goed is voor je lichaam.

Lijd je aan hoofdpijn, dan zal je niet alleen moeilijk in slaap vallen, maar ook sneller geïrriteerd zijn. Concentreren wordt een ware uitdaging als je de hoofdpijn niet kunt negeren en er continu op gefocust bent.

Gun jezelf die broodnodige massage en voorkom dat je klachten verergeren.

Vul mijn contactformulier in en maak een afspraak of stel zo jouw vraag aan mij.