Ervaringen van mijn cliënten

De afgelopen jaren heb ik in mijn praktijk cliënten geholpen bij de meest uiteenlopende klachten. Hieronder lees je hun ervaringen:

“Mijn eerste ervaring bij Sandra was, vond ik, wonderbaarlijk. Ik had nog nooit een acupunctuur behandeling ervaren en stond versteld wat die kleine naalden te weeg kunnen brengen.
Sandra is enthousiaste, heeft veel kennis, eerlijk en een lieverd en weet je heel goed te motiveren. Tijdens de intake ook heel duidelijk hoe ze werkt en ook dat het loopt zoals de energie loopt. Het is ook zo fijn om de vooruitgang op te merken. Intussen ben ik al vaker geweest en kijk ik ook naar elke behandeling uit.
Dank je wel Sandra🙏🏻”
Esther

“Hele goede en prettige ervaring met acupunctuur bij Sandra! Lage rugpijn en tenniselleboog aan laten prikken en binnen 2 dagen veel minder tot geen pijn meer. Helemaal top!! Echt een aanrader.”
Wilma

“Sandra luistert goed, heeft veel aandacht voor de mens achter de patiënt. Mooie praktijkruimte, sfeervol ingericht en schoon.”
Jose

“Sandra is een kundig acupuncturist. Zij is vriendelijk en prettig in de omgang. Sandra weet veel van de chinese geneeskunst en de meridianen en zij vind het leuk om je hierin te delen. Haar enthousiasme stimuleert je ook om zelf aan je gezondheid te werken. Zij is een vrouw met een missie. Ik heb veel baat gehad bij haar behandelingen.”
Mirthe

“Vanaf de eerste afspraak voelde het vertrouwd. Sandra luistert goed naar mijn klachten en weet door middel van massage, cupping en Acupunctuur mijn pijn weg te nemen.
Echt een aanrader!”
Esmee

“Super goed. Rustgevend, doeltreffend, schoon, netjes, heerlijke rustgevende muziek en ze heeft veel kennis en ik loop altijd met een stuk minder pijn de deur uit.”
Joke

“Ben heel blij met de behandelingen van Sandra. Luisterend oor maar niet opdringerig.”
Annemarie

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je bij mij een afspraak wilt maken. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder.