Over Sandra

Tijdens mijn opleiding tot voetreflextherapeut ben ik geïnteresseerd geraakt in de Chinese geneeskunde. Omdat ik ooit zelf met behulp van acupunctuur van een terugkerende kaakholteontsteking af ben geholpen. Omdat ik zelf graag beweeg en daarbij ook soms blessures oploop weet ik hoe belangrijk het is om snel weer aan de slag te kunnen. Ik volg met enige regelmaat bijscholingen om mijn kennis te kunnen verdiepen. Verder geef ik ook yogales en werk ik als sportmasseur bij een voetbalclub.

Door mijn voorgeschiedenis als sportmasseur en yogadocent ben ik mij gaan specialiseren in sportblessures en het voorkomen daarvan. Vaak is er tijdens trainingen aandacht voor kracht, conditie en techniek en maar weinig voor flexibiliteit. Terwijl spieren dat ook nodig hebben om gezond te blijven. Ook is de balans tussen spanning en ontspanning belangrijk om jezelf gezond te houden.

Vul mijn contactformulier in en neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder in mijn acupunctuurpraktijk in Delft.